Over Berber

Over mij, Berber Pasveer

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik, na voldoende ervaring te hebben opgedaan, mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk.  Ik werk zorgvuldig, kan goed luisteren en de wensen van de familie vertalen naar een passende en mooie uitvaart. Ik werk vanuit mijn gevoel en ben blij dat ik destijds voor dit mooie vak heb gekozen. Graag sta ik je bij in een sfeer van vertrouwen en liefde om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is.

Ik ben oprecht betrokken, geef liefdevolle aandacht en je kunt op mijn respect en discretie rekenen. Ik ben sensitief en kan goed met kinderen opschieten.


Mijn visie

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze.  

“Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid”

In deze intense periode denk ik met je mee en laat ik je zien dat bijna alles mogelijk is. Je blijft in mijn vizier, ik luister goed naar wat je beleeft en voelt en houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.