Over Berber

Over mij, Berber Pasveer

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik in 2019, na voldoende ervaring te hebben opgedaan, mijn eigen uitvaartonderneming gestart. In 2022 is kinderuitvaartzorg hier ook bij gekomen.

Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk. Ik werk zorgvuldig, vanuit mijn hart, kan goed luisteren en de wensen van de familie vertalen naar een passende en mooie begrafenis of crematie. Blij ben ik dan ook dat ik voor dit mooie vak heb gekozen.

Graag sta ik je bij in een sfeer van vertrouwen en liefde om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is.

Persoonlijk, flexibel, oprecht en liefdevol; dat is wie ik ben en hoe ik werk.  Zolang en wanneer je mij nodig hebt, ben ik er voor jullie. Ik ben sensitief en kan goed met kinderen opschieten.


Mijn visie

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming uit Leeuwarden met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze.  

“Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid”

In deze intense periode denk ik met je mee en laat ik je zien dat bijna alles mogelijk is. Je blijft in mijn vizier, ik luister goed naar wat je beleeft en voelt en houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

Ook in de periode na de uitvaart ben ik er voor je. Ik hou contact en help je wanneer er nazorg nodig is.