Condoleance

Rob Jaski

 22 november 1947   27 maart 2020

"Love me tender, love me long, take me to your heart".

Beste mensen,

Omdat we op dit moment geen condoleance kunnen organiseren vanwege het Coronavirus, zouden wij het fijn vinden als jullie via deze website een berichtje achterlaten. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke boodschap, leuke anekdote of waar ken je onze vader van etc., zodat wij deze herinneringen kunnen bundelen en koesteren.

Liefs,

Marieke, Ivo en Carolien

Uw persoonlijke condoleance

Mevrouw Marion Keijzers
Beste Marieke, Ivo en Carolien,
Wat verdrietig dat jullie vader zo plotseling is overleden. Hij heeft de laatste jaren zo hard gewerkt om zijn leven weer gezond en zinvol te maken.
Rob is mijn neef. Mijn moeder is tante Jopie en mijn vader oom Harrie. Mijn moeder was de jongste van de 11 kinderen van Langezaal en zij trok erg naar haar iets oudere zus Leny.
Mijn ouders gingen veel met tante Leny en oom Gerard om. Mijn vader schaakte met oom Gerard en wij logeerden regelmatig in Bergen op Zoom. Zo ken ik Rob al als klein meisje en zat bij hem op schoot. Hij verzon troetelnaampjes voor mij als Ron, Ronnie en Ronnebon. Ze hadden daar thuis een platenspeler en er was één plaat waar ik maar geen genoeg van kon krijgen: De trappelzakbougie. Dat nummer ging over een paar kinderen die naar bed moesten, maar er steeds uitkwamen en stout waren. Geweldig vond ik dat. En Rob zette het plaatje steeds maar weer voor me op. Rob heeft lang geduimd. Dat vond ik wel bijzonder om te zien. En we gingen de kippen achter in de tuin voeren. Die hadden wij niet in Leiden.
Rob kwam altijd trouw naar mijn moeder, tante Jopie; die twee hadden een speciale band.
De laatste jaren zag ik Rob alleen op een verjaardag bij Karin en Gerard. Maar dan kletsten we toch altijd even bij.
Marieke, Ivo en Carolien, ik wens jullie het allerbeste en mooie herinneringen aan jullie vader.
Met vriendelijke groet,
Marion Keijzers
09 april 2020
Familie Van der Plaats
Lieve Familie,
heel veel sterkte met dit verlies!
Wij denken aan jullie.
Sebastiaan, Juliane, Nicolette, Maximilian en Valerian
06 april 2020
Familie Coenen
Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Liefs, Sander en Deska
05 april 2020
De Heer Dirk bosch
Heb Rob leren kennen bij hersens van de noorderbrug als een bijzonder mens zal hem missen veel sterkte voor iedereen Dirk
02 april 2020
De heer en mevrouw Mienstrs
Lieve Marieke, Ivo en Carolinien,
Wij willen langs deze weg jullie heel veel sterkte wensen met het overlijden van jullie vader Rob In deze tijd extra moeilijk. Hopenlijk voelen jullie je gesteun door dit soort berichten.
Ik(Jitty) heb Rob leren kennen als een rustig en warm persoon. Wij hadden contact via onze kinderen (Petronella & Jeroen) en de Westermeerschool waar ik in de ouderraad zat.
Een annecdote: Rob was voor de buurtvereniging Sinterklaas. Jeroen geloofde nog net in Sinterklaas. En daar kwam Rob als Sinterklaas voor mij zo herkenbaar zijn manier van lopen en niet te vergeten zijn manier van spreken. Nou ik kan je zeggen ik dacht Jeroen zegt zo tegen mij dat is meneer Jasky. Maar dat gebeurde niet. Ik moet daar altijd aan denken met Sinterklaas.
Zelf heb ik mijn ouders ook heel jong verloren. Je wereld staat stil. Maar je voelt je gesteun door een knuffel en een arm om je heen. Dat moeten jullie missen. Steun elkaar zoveel mogelijk.
Lieve goeten
02 april 2020
Familie de Vries
Gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.
Liefs André, Maria, Roy en Anna de Vries
01 april 2020
Familie Richard & Elly, Sanne en Sven
Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Je vader, schoonvader en opa verliezen is altijd te vroeg.
Liefs Richard & Elly, Sanne en Sven
01 april 2020
De Heer Bert van der Werff
Groot verlies van een bescheiden en sympathieke man waar ik, vanaf het begin dat hij als tenor op ons Johannes Franciscuskoor kwam, een bijzonder vertrouwelijke click mee had.
Zijn kinderen wens ik alle sterkte toe o dit plotselinge verlies te verwerken..
01 april 2020
De Heer van den Berg
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en lieve opa.
Rob kwam een paar jaar geleden bij ons Johannes/ Fransiscuskoor zingen. Een fijne rustige man. Hij genoot van muziek, samen zingen en af en toe een grap. Ik heb heel veel respect voor de wijze waarop Rob in het leven stond! Dinsdag voor As woensdag hadden we onze jaarvergadering. Rob vertelde mij, dat hij volgend jaar Carnaval wilde vieren in Bergen op Zoom. Hij had daar hele goede herinneringen aan. Helaas mag het niet meer zo zijn. Rob heeft voor veel mensen het In Paradisum gezongen. Weer of geen weer Rob was aanwezig om de laatste eer te bewijzen. Rob in onze huiskamers zingen we dit nu voor jou! Laatste groet van Hendrikje.
01 april 2020
Mevrouw Martina Meester Visser
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader.
Hij was mijn afdelingshoofd in Vegelinshof in Joure.
Ik wens jullie sterkte,kracht en moed om dit verlies een plekje te geven.
Martina en Henk Meester.
01 april 2020
De Heer Cor Hilarius
In de tijd dat Rob op de Wetterkamp woonde in Joure zijn we loopvrienden geworden
Samen hebben we rondom Joure vele kilometers gemaakt,soms wel eens heel laat op een avond als Rob terug kwam van zijn werk gingen we samen nog even een rondje via Goingarijp we hadden samen daar plezier in.
Ook de Berenloop op Terschelling een halve Marathon hebben we samen met andere Roadrunners uit Joure 2x gedaan
Jammer dat hij te vroeg is overleden
Wens jullie als familie veel sterkte met dit verlies


01 april 2020
De Heer Ernest Keijzers
Het was denk ik augustus 2019 dat Rob een dag bij ons langs kwam. Hadden elkaar een tijdje niet gezien. Heb uitgesproken dat het zo mooi is dat als de band goed is het gelijk weer klikt, ook als je elkaar een poosje niet hebt gezien. Die dag veel met elkaar gesproken, over persoonlijke zaken, zijn herstel, maar ook mooie herinneringen opgehaald. Het deed me goed Rob zijn specifieke lach vaak te horen. Ook lekker gevaren, in de zon gezeten en gegeten. Rob memoreerde daarbij ook de speciale band met mijn moeder, tante Jopie, voor hem. Het is een mooie herinnering die ik koester!
Byzonder dat we nu niet persoonlijk afscheid kunnen nemen. Hoop dat jullie met elkaar op gepaste wijze afscheid kunnen nemen. Ben in gedachte bij jullie, allemaal veel sterkte! Wellicht tot ooit Groet Ernest
01 april 2020
De Heer Patrick Rinsma
Ik wens de familie en nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe bij dit verlies , ik zelf blijf Rob herinneren als een lieve en zorg zame man die ik heb mogen leren kennen tijdens mijn revalidatie bij Herzens . Het kaarsje die ik tijdens de kerstperiode van hem persoonlijk gekregen heb ,zal ik ternaargedachten voor hem laten branden .rust zacht lieve Rob
01 april 2020
De Heer Corinne
Gecondoleerd
Heel veel sterkte voor jullie allemaal ❤️
01 april 2020
Mevrouw Petronella
Als oud klasgenoot van Ivo heb ik warme herinneringen aan Rob. Wat een lieve man! Ik zie hem zó voor me, rennend over de Ulekamp. Ik wil jullie allemaal heel veel kracht en sterkte wensen in deze moeilijke tijd.
01 april 2020
De Heer Marco Roodzant
Liefs & kracht in deze heftige tijd lieverds ...
💪❤
01 april 2020
De heer en mevrouw Albert Broersma en Antsje-Sytske Broersma de Boer.
Beste familie Jaski.
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader.
Wij kenden hem niet zo goed maar die keren dat wij met hem in contact kwamen, kwam hij over al een zeer vriendelijke man.
Sterkte toegewenst.
Ontvang de hartelijke groeten van medebewoners van Britsenburg.
Fam. Broersma
31 maart 2020
De heer en mevrouw Cor en Fokje Hornstra
Wat verdrietig dat jullie vader, schoonvader en opa is overleden. Marieke, Ivo en Carolien, en familie gecondoleerd. Heel veel sterkte toegewenst.
31 maart 2020
De Heer Inno van den Berg
Beste familie Jaski. Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Ik ken Rob van de tijd dat hij in Joure woonde. Ik was destijds dirigent van het Chaverimkoor en Rob was een zeer trouw en enthousiast koorlid. Nadat hij vanuit Joure verhuisde zijn we elkaar uit het oog verloren. Afgelopen winter hoorde ik de naam Jaski weer. Mijn kleindochter Liss noemde de naam Thomas Jaski. Die zat bij haar in de klas. Bij navraag bleek zijn opa Rob Jaski te zijn. Ik dacht ik kom Rob wel weer eens tegen en dan kunnen we als Opa´s even bijpraten over onze kleinkinderen. Het is er nog niet van gekomen en nu schrik ik van dit overlijdensbericht. In deze tijd van de Corona crisis moeten jullie in kleine kring afscheid van Rob nemen. Wij wensen jullie daarbij, en in de komende tijd, veel sterkte toe. Inno en Lucy van den Berg
31 maart 2020
Mevrouw Fenna Bakker
Beste Danny, Marieke en familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)vader en opa. Heel veel sterkte in de komende tijd toegewenst.
31 maart 2020
Mevrouw Margreet Calnan
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst met het overlijden van jullie vader en opa.
Ik heb jullie vader leren kennen in tijdens mijn stage periode in de zorg, ongeveer 30 jaar geleden. Hij was mijn begeleider en ik kan me nog goed herinneren dat deze stageperiode een combinatie was van serieus werken en heel humor… een fijne herinnering.
Nogmaals sterkte, Margreet (collega van Carolien)
31 maart 2020
Mevrouw Heidi Van Der Meulen
Lieve Marieke, Ivo en Carolien, partners en kinderen.
Heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa.
Het zal een groot gemis zijn!
Veel liefs
Heidi
31 maart 2020
De heer en mevrouw Eric en Fenneke Coenen
lieve familie Jaski,
gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa.
wij kennen Rob van de verjaardagen bij Ivo en Marjolein thuis. en zagen een trotse, betrokken vader en opa.
wij wensen jullie heel veel sterkte toe,
liefs en hartelijke groeten
Eric en Fenneke


liefs Eric en Fenneke

31 maart 2020
Familie De Jonge
Lieve Ivo, Marjolein, Thomas, Silvan en Valerio,
Heel veel sterkte!!!
Liefs Eric, Harriet, Amy, Steyn en Esmay
31 maart 2020
Mevrouw Gretha Flapper
Gecondoleerd met jullie vader.
Jullie. Vader was een liefde volle man ,goed lachs en een wel geziende lid van ons koor
Heel veel sterkte toegewenst . Groeten Gretha Flapper
31 maart 2020
De heer en mevrouw Annie en Hans de Jonge
Rob heb ik leren kennen via het Slavisch Byzantijns Koor Zwolle. Wij hadden ons gelijktijdig aangemeld bij het koor. Rob is als tenor verder gegaan en ik als koormeester. We hebben Rob leren kennen, die er voor gaat als hij ergens aan begint. We kwamen enkele keren per jaar bij elkaar en samen met Nelly hebben we leuke momenten beleefd en diepgaande gesprekken gevoerd. Tijdens zijn revalidatie, na zijn CVA, zijn we aan aantal keren in de Vogellanden bij hem op bezoek geweest. Rob kende zijn ups en downs, dat was soms best lastig. Hij was erg trots op zijn kinderen en partners maar vooral zijn kleinkinderen. We willen jullie condoleren met het verlies en heel veel sterkte wensen voor nu en de komende tijd.
31 maart 2020
De Heer Frans en Ria Nijssen_Wisse
Frans en ik(Ria) wensen jullie veel sterkte bij het overlijden van jullie vader
Bewaar alle goede en leuke herinneringen aan Rob
Zelf was hij altijd goedlachs..Kan het zo voor de geest halen
Heel veel liefs en we zullen aan jullie denken in deze moeilijke dagen
Frans en Ria Nijssen
31 maart 2020
Familie Zandberg
Gecondoleerd en sterkte met dit verlies.
Groetjes Rachel en Rense
31 maart 2020
De Heer Andre Torensma
Beste Ivo en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte.
31 maart 2020
De Heer Roelof wierda
Familie jaski

Heel veel sterkte met het verlies van jullie pa en opa
We denken aan jullie.
Liefs
Roelof en nienke
Vera,hanna ,eva
31 maart 2020
Mevrouw Jeanette van der Eng
Beste Marieke, Ivo en Carolien,
Ik herinner mij Rob als een leergierige, betrokken, zorgzame en ondernemende man. Hij heeft bij Hersenz in de groepen een belangrijke rol gespeeld. Hij wist met zijn ervaring anderen aan het denken te zetten. Precies zoals hij zelf ook aan het denken gezet wilde worden. Hij hield tenslotte ook niet van praten over koetjes en kalfjes. Het moest wel wat betekenen. Kerst 2018 wist hij iedereen in de groep te verrassen met een prachtige kaars. Deze kaars heb ik de afgelopen periode voor Rob laten branden. Het is heel onwerkelijk dat hij er nu ineens niet meer is. Veel sterkte, Marieke, Ivo, Carlien en alle kleinkinderen
31 maart 2020
Familie Jos en linda erwin astrid
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader. Veel sterkte toegewenst
31 maart 2020
Mevrouw Rozemarijn
Lieve familie Jaski,
Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve vader en opa! Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde toe

Veel liefs,

Rozemarijn
31 maart 2020
De Heer Berend Negerman
Veel sterkte met dit grote verlies.
30 maart 2020
De Heer Alexander en Ellie Smit
Marieke en familie,
Nogmaals gecondoleerd met dit ongelooflijke verlies. Heel veel sterkte voor jullie allen!
30 maart 2020
Mevrouw Liesbeth Brinksma
Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) vader en opa.
Ik heb jullie vader leren kennen in Vegelinshof tijdens mijn stage in de zorg en vakantie werk.
Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd.
30 maart 2020
De Heer Theo Feenstra
Heel veel kracht liefde en sterkte gewenst .

Liefs Theo Feenstra
30 maart 2020
Mevrouw Jetty van Delden
Lieve familie van Rob,
Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa. Ik heb Rob leren kennen bij de Roadrunners, de hardloopgroep in Joure. We hebben heel wat jaartjes met elkaar gelopen en veel gepraat en beleefd. Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd!
30 maart 2020
Familie Blom
Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinnering.
Gecondoleerd met dit verlies. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe.
30 maart 2020
De Heer Maaike Grondsma
Lieve kinderen van Rob
Ik wens jullie aller sterkte voor nu en komende tijd !!
Wat schrok ik zeg dat jullie lieve Vader overleden is!
Heb jullie Vader als een hele lieve en aardige Man kennen geleerd tijdens mijn werk en opleiding in Vegelinshof!! Weet nog als ik late dienst had en er was voetbal op tv , belde hij mijn wijlen Man op om te komen kijken! Samen even gezellig een borreltje erbij,zo lief en gezellig samen!!
Marieke,Ivo en Carolinen nu moeten jullie helaas verder zonder jullie Vader, maar blijf de mooie herinneringen koesteren!!!!!
Liefs
Maaike Grondsma
30 maart 2020
De Heer Ben ten Buren
Samen veel gesproken over het aanstaande pensioen, daarna elkaar zo nu en dan opgezocht. Veel bewondering voor al je (sport en sociale) activiteiten. Jammer dat je er niet langer van kon genieten.
30 maart 2020
Mevrouw S. Dam
Beste Marieke, Ivo en Carolien en de familie. Een bijzondere vader, schoonvader en opa. Met het hart op de goede plaats, trots op zijn kinderen en vooral apetrots op zijn kleinkinderen zoveel mogelijk overal bij willen zijn en zo mogelijk aan deelnemen. Ken Rob nog van Joure en nu een vernieuwde kennismaking met veel de zelfde interesse en daar samen van genoten, met als hoogte punt naar het Concertgebouw in Amsterdam. Vanmiddag heb ik, met Jan en Alie, afscheid van Rob kunnen nemen. Een ding weet ik zeker, jij bent een fijn mens , liefdevol. Laat het zo zijn .Rob rust in vrede.
30 maart 2020
De Heer Jaap en Hammy Veenstra
Lieve familie
Maandagmiddag hebben wij afscheid genomen van Rob. Fijn dat we hier de gelegenheid voor kregen.
Jullie verliezen een lieve vader en opa. Wij wensen jullie sterkte bij het verwerken hiervan.
In gedachten zijn we woensdag bij jullie.
Jaap en Hammy
30 maart 2020
De Heer Henri Kruiper
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader! Veel sterkte toegewenst.
30 maart 2020
Familie Dijkstra-Lauwen
Dag familie Jaski
Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie vader.Wij kennen Rob van zo,n 35 jaar terug.Hij heeft ons toen met onze verhuizing geholpen.Hij heeft het huis ook voor ons geschilderd en dat hebben wij nog steeds.Veel sterkte.
vriendelijke groet, Menno en Jacqueline
30 maart 2020
De Heer Andre Julius.
Lieve familie van Rob,
Andre en ik zijn erg geschrokken van het bericht dat Rob is overleden.Wij willen jullie vanuit ons hart condoleren met dit trieste feit.
Wij kenden hem via Hersenz.Hij zat bij Andre, mijn man in de groep en toen de groeps bijeenkomsten afgelopen waren, kwam hij bij ons thuis om iets met Andre te doen. Rob had een groot hart en leefde erg mee met anderen.Hij was blij dat hij wat voor anderen kon doen die slechter uit de strijd met het hersenletsel waren gekomen. Dus ook voor mijn man.
Rob was goed hersteld na z’n hersenbloeding,reed auto, sportte, en ondernam heel veel om niet alleen te zijn. Zijn agenda was vol met geplande activiteiten en afspraken met de kinderen.Hij vertelde hoe hij genoot van het samenzijn met jullie; dekinderen en de kleinkinderen!
Wij hadden een afspraak staan met hem op 27 maart. Gelukkig had Jeanette ons al laten weten dat Rob een hartinfarct had gehad en het er niet zo goed uitzag. Vanmorgen belde ze met het bericht dat hij overleden was. Wat een verschrikkelijk verlies. Wij zullen hem ook erg missen.
Ik kon ook erg goed praten met hem over onze problemen.
Hij was een echte steun. Heel groot inlevingsvermogen had hij.
Wij wensen jullie ondanks de beperkingen een heel goed afscheid en heel veel kracht en sterkte met het verwerken van dit verlies.
Met oprechte deelneming en hartelijke groet , Andre en Iet Julius.
30 maart 2020
Familie Caffa
Ivo en familie, gecondoleerd met het het verlies van jullie vader en opa.
30 maart 2020
Mevrouw Danielle Manshande
Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) vader Ivo & Marjolein. En natuurlijk ook de rest van de familie gecondoleerd.
Groeten Daniëlle Manshande
30 maart 2020
De heer en mevrouw Boukje en Jan Vijverda
Wij willen jullie condeleren met het overlijden van jullie vader. Wij kennen hem omdat hij een keer bij Ivo en Marjolein voor de deur stond en daar was niemand thuis. Hij was met de trein gekomen fus dat was heel jammer. Hij zat daar op het bankje te wachten. Hij is toen bij ons binnen gekomen en hebben geprobeerd Ivo te bereiken. Hij vertelde dat hij een beroerte had gehad en dat het daarom wat moeizaam ging allemaal. Het praten en lopen. No
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies.
Groeten Boukje en Jan
30 maart 2020
De Heer Dirk van der Lei
Lieve Marieke en famillie,
Gecondoleerd met het verlies van je vader. Ik wens jullie veel sterkte toe de komende tijd.
Ik hoop dat jullie als familie veel steun aan elkaar mogen hebben in deze droevige dagen.
Groeten,
Dirk van der Lei
30 maart 2020
Mevrouw Judith Hoek
Gecondoleerd, heel veel sterkte allemaal.
30 maart 2020
Mevrouw Feikje Dijkstra Tekstra
Beste familie
Gecondoleerd met het verlies van Rob Jaski,we zullen hem missen op het koor. Soms een grapje in de pauze,
Veel sterkte in de komende tijd.
30 maart 2020
30 maart 2020
De heer en mevrouw Jos en Corrie Manshande
Gecondoleerd met het verlies van (schoon) vader en opa. Juist in een tijd waar je mensen om je heen nodig hebt en je nu niet bij elkaar kunt zijn. Zelfs 1,5 meter is dan een afstand. Lieve groet en sterkte, oom Jos en tante Corrie.
30 maart 2020
De Heer A.Terpstra
wil jullie heel veel sterkte toewensen met het verlies van Rob , vooral nu in deze toch al moeilijke tijd en vooral voor de tijd die komen gaat. Arie Terpstra ( cambuur Oldstars) en alie terpstra-elsinga
30 maart 2020
Mevrouw Dautsen rosenboom
Gecondoleerd en sterkte in deze bijzondere tijden met dit treurige verlies. Liefs Dautsen Rosenboom
30 maart 2020
Mevrouw Giesla Eiten
Voor Rob,
Heb je leren kennen bij Hersenz waar wij samen met andere gelijkgestemden de modules volgden. Je was een fijne man en heel gevoelig. Wij hebben samen daar veel ups en downs gehad, maar zijn er sterker uitgekomen. Wat mij altijd opviel is dat je altijd vol met liefde over je kinderen en kleinkinderen vertelde. Dat was fijn om te horen. Vaak was jij met je leuke humor daar en wij genoten daarvan.Op jouw verjaardag in November 2018 heb je ons (medecursisten) een kaars gegeven op batterijen. Deze staat bij ons in de kamer en zal ik nu iedere avond even aandoen. Rob je was een liefdevolle man en ik zal nog heel vaak aan je denken.
Voor de familie: heel veel sterkte voor nu en de komende tijd met dit zware verlies
30 maart 2020
De Heer Arjan Jorritsma
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa! Veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
30 maart 2020
De Heer Jacobus
Wanneer opa Jaski op maandag er was hielp hij mij en Thomas met dammen dat zal ik niet vergeten dat was leuk (Deavion).
Alle naasten veel sterkte gewenst deze moeilijke periode.
Fam. Jacobus-de Wolf
30 maart 2020
De Heer Niels
Nooit meer met een enorme omweg of beter gezegd toeristische route een autoritje naar een wedstrijd van Tim. Nooit meer dat bakje koffie in de rust. Nooit meer dat enthousiasme over Tim z’n spel. Je was een trotse voetbal-opa, een Heerenveen supporter en sinds kort een voetballer bij Oldstars. Maar nu is het, om in voetbalsferen te blijven, tijd voor je laatste transfer. Ik ga je missen Rob. Miek, Pien en Ivo ik wens jullie en jullie gezin heel veel sterkte toe met het verlies van je vader, schoonvader en opa.
30 maart 2020
De Heer Marcel Frankena
Nog maar een paar weken was Rob gestart met het Walking Footbal bij Leovardia op de donderdagmorgen.
Het bakje koffie voor de tijd, de trainingen met bal en de partijtjes gaven hem zichtbaar voldoening en veel plezier.
Hij was een graag geziene deelnemer en we gaan hem dan ook missen.
Sterkte voor jullie als familie.
30 maart 2020
De Heer Sietze Kooistra
gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa
wat een schrik ik heb jullie vader leren kennen als een hele aardige buurman altijd een luisterend oor . Ik heh mijn vrouw verloren in dec. 2019 hij was ook bij de crematie van haar .
als ik hem later tegenkwam in de hal beneden had hij altijd een bemoedigend woordje en kon mij heel goed opbeuren een verstandige vader die ook heel mooi kon vertellen .
Ik zal hem missen.
30 maart 2020
De Heer De Boer
Beste Marieke en familie,
Wat een verdrietig nieuws. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies en hoop dat de mooie herinneringen daarbij tot steun zal zijn.
Met vriendelijke groet,
Wim Jaap de Boer
30 maart 2020
De Heer Wim Haalboom
Als lotgenoot kende ik Rob nog maar kort van de training bij Hersenz. Ook Marianne, mijn vrouw leerde hem kennen. Hij was een intrigerende man die een fijne indruk bij ons heeft achtergelaten.
30 maart 2020
Mevrouw Jannie Wiersma
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte!
30 maart 2020
De Heer Willem Spindelaar
In de korte tijd, dat ik Rob heb leren kennen tijdens de trainingssessies van Walking Football bij Leovardia, was hij altijd heel enthousiast. Natuurlijk zag je wel, dat hij moeite had met de beweging met bal, maar hij gaf nooit op. Hij zei zelfs tegen ons, dat we hem niet moesten ontzien. Jammer, dat de tijd hem inhaalde en hij nu niet meer onder ons is. Ik zal hem blijven herinneren als een vrolijke en enthousiaste man. Ik wens de nabestaanden langs deze weg erg veel sterkte met het verlies van deze gedenkwaardige persoon. Bedankt Rob voor de mooie momenten die we samen mochten delen. Een Walking-Football maat.
30 maart 2020
De Heer Frits van der Sluis
Marieke en Danny, gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en schoonvader.
heel veel sterkte gewenst zeker in deze moeilijke, bijna onmenselijke tijd door de afstand die moet worden bewaard tot je naasten en mensen die je lief zijn.
Nely en Frits van der Sluis
30 maart 2020
Familie Geerdink
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader!
Verscheidene keren in onze winkel geweest. Erg plezierige man. De laatste keer dat wij hem zagen kocht hij nog kleren voor trouwerij van dochter.. Hij woonde toen al in Leeuwarden. Kwam speciaal naar ons.
Heel veel sterkte gewenst!
30 maart 2020
Mevrouw Jildou van Oosten
Beste familie,
Rob was een fijne collega om mee samen te werken bij de GGZ, met een uitgesproken mening en visie op de patiënten zorg. Een man met het hart op de juiste plek. Sterkte.
Groet, Jildou van Oosten
30 maart 2020
Mevrouw Pietie Wildschut
Oh wat een schrik dit; ik wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe met het verlies van jullie (schoon)vader. ❤️
10 jaar hebben we samen gewerkt in Vegelinshof

Liefs Pietie
30 maart 2020
De Heer Michel Lemmens
Veel sterkte gewenst de komende tijd,waarin alles veranderd
Michel Lemmens
30 maart 2020
Familie Vermaning
Op verjaardagen en soms op de oprit of op straat maakten we wel eens een praatje. Meneer Jaski stond altijd paraat voor de kinderen en kleinkinderen. Een aardige man die veel voor zijn familie over had. Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Hartelijke groet,

Familie Vermaning
30 maart 2020
De Heer Jens Dijkstra
Veel sterkte met het verlies. Rob was recent begonnen met walking football en genoot zichtbaar van het spel en de sociale contacten. We zullen Rob missen.
Jens Dijkstra. Oldstars voetbal Cambuur Verbindt / Leeuwarder Zwaluwen/Leovardia
30 maart 2020
De Heer Tinus vander molen
Sportvriend rust zacht ,
Tinus vd molen
Oldstars leovardia
30 maart 2020
Mevrouw Anna Hieke Fennema
Lieve Marieke en familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Heel veel sterkte toegewenst voor nu en later.
30 maart 2020
De Heer Leo de Boer
Wij hebben jullie vader leren als een oprechte lieve man die altijd geïnteresseerd was in en begaan was met de ander. We wensen jullie veel sterkte toe deze tijd!
Liefs Leo, Ineke, Lisa Marije en Fenna
30 maart 2020
Mevrouw Sindy Persaud
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Veel sterkte toegewenst!
30 maart 2020
De Heer Ekko en rudie
Heel veel sterkte familie
30 maart 2020
De heer en mevrouw Jan en Alie de Jong
Aller eerst Willemse julliecondoleren met het verlies van jullie vader ,opa en schoonvader. Rob kwam regelmatig even bij ons langs en dat voelde altijd zeer vertrouwd. We zullen hem erg missende hadden dit niet zien aankomen.Die lieve Rob met zijn hart van goud.Hij liet altijd blijken dat hij erg trots op jullie was en veel steun van jullie kreeg. Dat mooie herinneringen jullie tot steun mogen zijn. Lieve groet Jan en Alie de Jong.
30 maart 2020
Mevrouw Natalie Lammers
Ik herinner mijn oom en jullie vader als een vriendelijke man die hield van gezelligheid en gevoel had voor humor. O.a. de vakantie met de hele familie in Italië en natuurlijk andere momenten.
30 maart 2020
De heer en mevrouw Familie de Jong
Gecondoleerd. Sterkte met het verwerken en aanvaarden van dit verlies. Groeten van Jan en Femmie. Ouders van Jelske en Elsa.
30 maart 2020
De heer en mevrouw Herman en Leny Lammers
Gecondoleerd met jullie vader.
Wij herinneren ons de leuke momenten als familie samen en de vakanties die we hebben meegemaakt in Italië. B.V. in Crucolo met zuurkool eten en helpen met auto de berg op.
Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies en om hier samen invulling aan te geven
30 maart 2020
Mevrouw Esther Nieuwenkamp
Lieve Marieke en familie, ik wens jullie heel veel strekte toe met het vreselijk zware verlies van jullie lieve vader en opa. Liefs, Esther Nieuwenkamp (kghh)
30 maart 2020
Familie Van Eijk
Beste Carolien, Ivo, ieders gezinnen en lieve Marieke,
In een situatie zoals deze,
schieten woorden gauw tekort.
Dan is het dus extra verdrietig,
Dat er nu in de wereld,
Even nauwelijks geknuffeld wordt.
Daarom hier een poging,
Toch met woorden wat te doen,
Al helpt het maar een heel klein beetje,
Heel veel liefs,
Een knuffel en een zoen.
Jonas, Kevin en Nikki
30 maart 2020
Mevrouw Esther Schreuder
Lieve Carolien & familie,
Heel veel sterkte met dit verlies. Weet dat Dennis en ik in gedachten bij jullie zijn.
30 maart 2020
Mevrouw Carla Heidsma
Ik wil Marieke en haar familie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.
Ik wens dat jullie de kracht vinden om deze tijd door te komen en het verdriet te verwerken zodat de herinneringen weer een glimlach op het gezicht toveren.
Carla heidsma
30 maart 2020
De Heer Frans Terpstra
Beste familie,
Heb Rob kort geleden ontmoet bij Walking Football. Denk bij Rob direct terug aan het met elkaar overspelen van de bal in onze nieuwe trainings pakken in het Cambuurstadion. Wat een belevenis en een plezier. Jammer dat Rob niet mijn maatje kan worden.
Wens de familie veel sterkte.
Frans Terpstra
30 maart 2020
Mevrouw Kim Dekker
Beste familie, wat een schok. Wat een verdrietig nieuws. Ik heb met Rob samengewerkt bij de GGZ tot 2011. We werkten samen op de open afdeling. Ik kon het goed met Rob vinden, we hadden veel lol samen. Hij had een bijzondere vorm van humor, waar ik altijd smakelijk om kon lachen. Ook was hij wel wat eigenwijs, maar met het hart op de goede plaats en altijd voor de patiënten.
Daarnaast heeft mijn man Emiel stage gelopen op de gesloten afdeling toen Rob daar nog werkte. Hij heeft heel wat potjes tafeltennis met Rob gespeeld en heeft ook goede herinneringen aan Rob.
Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd,

Vriendelijke groet,
Kim Dekker-Wijnenga
30 maart 2020
De Heer Epco Bouma
Beste Marieke, Gecondoleerd met het verlies van je vader. Sterkte met elkaar om het gemis een plek te geven. Hartelijke groet, Epco
30 maart 2020
Mevrouw Femmina Meijerhof
Heel veel sterkte voor nu en later. Je hebt Marieke zoveel moois mogedelen met je vader.
30 maart 2020
Familie De wagt
Hey Carolien.Johan bern, familie.
...toch dus ...heel veel sterkte gewenst en kracht juist nu je ook nog op deze manier alles moet gaan regelen..heel veel sterkte. Dikke tut Ina Allard en bern
30 maart 2020
Mevrouw Kim Flapper
Carolien en familie, gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies..
30 maart 2020
Mevrouw Thecla Flapper
Heel,heel veel sterkte toegewenst!
Ik hoop dat jullie warm en intens afscheid kunnen nemen van jullie man,vader en opa, in deze bizarre tijd.
Lieve groet,
Thecla ( collega van Carolien)
30 maart 2020
Familie Overdiep-Reen
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en allerliefste opa. Ik heb jullie vader leren kennen als een markante man met een heel groot doorzettingsvermogen. Het is echt bewonderenswaardig hoe hij er weer bovenop kwam na zijn herseninfarct., hij was altijd bezig met clubjes, hardlopen, zingen, de kleinkinderen etc. Hij zal gemist worden door velen. Heel veel sterkte gewenst, we zijn bij jullie in gedachten... liefs Guido, Paulina, Eefje en Nore
29 maart 2020
Mevrouw Minke Post
Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader.
29 maart 2020
De heer en mevrouw Chris en Marga
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal 🌸
29 maart 2020
De Heer Ronald
Als oud klasgenoot van Carolien wil ik jullie veel sterkte wensen de aankomende tijd. En ik hoop dat er alsnog na deze bizarre tijd een mooie herdenking kan plaatsvinden.
29 maart 2020
Mevrouw Elske Jaarsma
Lieve familie,
Namens Johannes, kinderen en mijzelf willen we jullie allen condoleren met het verlies van jullie vader.
Wij hebben Rob helaas niet zo goed gekend. Een praatje op de verjaardag bij Johan en Carolien , altijd een vriendelijk woord en oprecht belangstellend.
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit gemis.
29 maart 2020
Mevrouw Marije de Koning
Wat een verdrietig nieuws! Heel veel sterkte met dit verlies.
Marije de Koning
29 maart 2020
De Heer Jp heida
Gecondoleerd
29 maart 2020
Mevrouw Linda Jonker
Lieve Carolien en familie! Heel veel sterkte en liefde voor nu en de toekomst gewenst
Liefs Linda en familie
29 maart 2020
Mevrouw Jenny Leenstra
Lieve familie Jaski,

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader😢
Veel sterkte de komende dagen en daarna!

Groeten Jenny
29 maart 2020
Mevrouw Marcella Balice
Gecondoleerd met het verlies en veel sterkte met het verwerken daarvan.
29 maart 2020
De heer en mevrouw Haagsma
Lieve Marieke, Ivo en Carolien en familie,
Wat een verdrietige tijd nu jullie afscheid moeten nemen van jullie vader, schoonvader, opa en broer Rob.
Wij hebben Rob leren kennen zo’n 20 jaar geleden als een gevoelige en emotionele man die dan ook wel zoekende was in zijn gevoelens.
Dit was voor hemzelf maar ook voor zijn omgeving soms wel lastig.
Het mooie van Rob was vooral dat hij graag in contact stond met andere mensen om te verbinden en diepgaande gesprekken mee aan te gaan.
Hij zocht naar diepgang en houvast en zat altijd vol plannen die hij graag met anderen wilde delen.
Hij was vooral ook een passionele man....sportief, creatief, muzikaal en enthousiast en vol levenslust ondanks de tegenslagen die hij zeker ook heeft moeten doorstaan in zijn leven.
Je kan in ieder geval zeggen dat Rob het leven geleefd heeft en zich ten volle besefte dat zijn kinderen heel belangrijk voor hem waren.
En dankzij hem zijn er 3 fantastische kinderen die al het mooie en goede dat Rob heeft achtergelaten doen voortleven in hun eigen kinderen.
Heel veel sterkte lieve mensen en weet dat de herinnering het enige paradijs is waaruit niemand verdreven kan worden.
Liefs Henk en Trianca Haagsma29 maart 2020
Familie Velda-Bouwhuis
Lieve Marieke, Ivo, Carolien en jullie gezinnen.
Gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie lieve, sportieve vader & schoonvader en trotse opa!
Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd en we denken aan jullie.
Heel veel liefs en een dikke knuffel voor jullie allemaal van Johannes & Sandra, Ruben en Yarno
29 maart 2020
Mevrouw Mathilde berger
Heel veel sterkte in deze moeilijke periode!
29 maart 2020
De Heer Ivo Meijer
Gecondoleerd en heel veel sterkte met jullie plotselinge verlies..
29 maart 2020
Mevrouw José Schippers
Lieve Marieke en familie, gecondoleerd met je vader en jullie opa. Veel virtuele knuffels uit Stavoren
29 maart 2020
De heer en mevrouw Lammert en Klaske
Lieve Marieke en familie,
Wij willen jullie alle kracht toewensen met het verlies van jullie vader.
Veel sterkte voor nu en de komende tijd. We denken aan jullie ...

Liefs Lammert en Klaske
29 maart 2020
De Heer Prakash
Lieve familie,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader!! Heel veel sterkte gewenst. Ik denk aan jullie! Groeten Prakash peereboom
29 maart 2020
Mevrouw Sjoukje Wesseling-Hoeksma
Lieve Marieke (en familie),
Wat een vreselijk nieuws, wat een gemis, woorden schieten te kort. Gecondoleerd en we wensen jullie heel veel sterkte 🍀
Klasgenoot P&O van Marieke
29 maart 2020
Mevrouw Lodder
Lieve Famile,
Gecondolleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa.
Heel veel sterkte in deze verdrietige en vreemd tijd.
Pieter, Anoesjka, Ids, Douwe en Lieke
29 maart 2020
De heer en mevrouw Wiebe en Wiekie Hiemstra-Keuning
Lieve allemaal,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa Rob Jaski. Veel sterkte gewenst en weet dat wij in gedachten bij jullie zijn. Ken jullie vader als Rob die zijn kinderen naar de peuterspeelzaal bracht en altijd in was voor een praatje en een grapje
Wiebe en Wiekie
29 maart 2020
De Heer Peter Damsma
Ik heb ruim 15 jaren met Rob als zeer goede vrienden contact mogen hebben. We hebben veel dingen beleefd en gedeeld met elkaar, mooie en minder leuke dingen. Rob was voor mij wel het voorbeeld van authentiek zijn, hij was een van de weinige mensen die echt invloed op mijn verdere leven hebben gehad.
Ik wens de naasten veel sterkte met dit grote verlies.
29 maart 2020
Mevrouw Janke de Jonge - Kampen
Ik heb Rob leren kennen als de vader van mijn lieve vriendin Carolien. Het doet me verdriet dat jullie je vader nu moeten missen. Ik wens ook Marieke en Ivo met hun gezinnen heel veel sterkte aankomende tijd. Liefs, Janke
29 maart 2020
Mevrouw Marijke de Haan - Kooistra
Een paar keer heb ik jullie vader mogen ontmoeten op kantoor als hij langs kwam om op de kindertjes te passen. Daarom ook en natuurlijk door al jou verhalen Marieke, heb ik toch het gevoel hem een klein beetje te kennen. Wat bijzonder en fijn dat hij er zoveel voor de kinderen en de kleinkinderen was. Je vader is zo belangrijk, het is wel de eerste man in je leven. Heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal. in deze heftige tijd. Liefs Marijke
29 maart 2020
De heer en mevrouw Jeannette Kuik
Gecondoleerd met het overlijden van je vader.
29 maart 2020
Mevrouw Joke de Vries
Beste Marieke, ik wens jou, familie en iedereen om je heen heel veel sterkte met het verlies van je vader. Ik wens je/ jullie ondanks alle beperkingen op dit moment een waardig afscheid tijdens de uitvaart. Pas goed op jezelf en op elkaar. Lieve groet Joke de Vries
29 maart 2020
Familie Zwagerman
Lieve familie,
Heel veel sterkte gewenst met de verwerking van dit grote verlies. Wij hebben jullie vader mögen leren kennen als een echte familie man, die graag bij zijn kinderen en kleinkinderen in de buurt was. Niets was hem te gek. Hij kocht zelfs een eigen tent, zodat hij ook kon kamperen. We kennen hem als trouwe supporter bij het voetballen van Tim en Joey. Als hij kon stond hij langs de lijn en had voor iedereen aandacht. We zullen hem missen.
Lieve groetjes familie Zwagerman
29 maart 2020
Mevrouw Mirjam Banga
Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
Mirjam Banga.
29 maart 2020
Mevrouw Ineke van der Meer
Lieve Marieke, Ivo, Carolien en familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader schoonvader en opa!
Sterkte
Liefs Ineke van der meer
29 maart 2020
De Heer Jacob van der Horst
Ik herinner mij Rob als een beminnelijk en attent en sociaal mens.Ik zal hem missen in ons tenor groepje bij het Joh.Franciscuskoor


,kerk en Titus Brandsma huis ..Rob dat je in liefde ontvangen bent bij onze Heer.Jacob van der Horst
29 maart 2020
Mevrouw Hanny Stoelwinder
Ik wens jullie heel veel sterkte van het toch nog onverwachte overlijden van jullie vader schoonvader en opa.
29 maart 2020
Familie Otto en Sylvia Vleeshouwer
Beste familie van Rob,
Onze welgemeende condoleances mbt tot het overlijden van vader/schoonvader/opa Rob.
We hebben Rob leren kennen toen hij nog in Joure woonde en lid was van de Roadrunners, waarbij wij wekelijks onze kilometers maakten. Daarnaast liep ik (Otto) samen met Rob ook regelmatig een rondje door het Haulsterbos. We deelden nog een andere passie, te weten muziek, reden waarom Rob enige keren met ons mee geweest is naar een jazzconcert.
We wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
29 maart 2020
Mevrouw Coby Visser-Oenema
beste familie.
Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa. Ik heb Rob leren kennen bij de Roadrunners. Joure, en heb vele kilometers met hem gelopen.
Altijd een luisterend oor. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies.
29 maart 2020
De Heer HIELKE HOEKSTRA
Beste Rob,
Wat konden we het goed met elkaar vinden, voelden elkaar enorm goed aan en hadden beide ‘n luisterend oor naar elkaar.
Ik zal je enorm missen in ons koor waardoor we elkaar nagenoeg elke week zagen. Het ga je goed hierboven !
Je kinderen en kleinkinderen wens ik hierbij sterkte bij de verwerking van jouw heengaan. In gedachten zing ik nu het “In Paradisum” voor jou!
Je koormaat Hielke
29 maart 2020
Mevrouw Roelie Derendorp
Marieke, ik wens jou en je familie heel veel sterkte met het verlies van jullie vader en opa.
29 maart 2020
Mevrouw Jeannet ten Berge
Met oprechte deelneming!
Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa. Wat een treurig nieuws en zo plotseling. Ik hoop dat jullie in alle rust afscheid hebben kunnen nemen.
Heel veel sterkte samen toegewenst.
Liefs, Jeannet ten Berge
29 maart 2020
De Heer Ytsen zuiderveld
Je was vol energie begonnen aan het walking football en had er erg veel plezier in en was een grote doorzetter
Jammer dat er nu al zo snel een einde aanis gekomen
Rust zacht
29 maart 2020
Mevrouw Naomi de Boer
Lieve Marieke en familie,
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit plotselinge en grote verlies. Veel kracht gewenst in deze heftige tijd!
Naomi de Boet
29 maart 2020
De Heer Fedde Booij
Hallo,
Gecondoleerd met het verlies van Rob, moet je heel eerlijk vertellen dat ik Rob een paar keer heb mogen ontmoeten en gesproken door dat Rob zich had aangemeld bij het WF ⚽️ Leovardia.
Wat heel erg in Rob waardeerde is behandel mij zoals jullie ieder ander behandelen... en dat vertelde hij de groep heel nadrukkelijk en dat hebben wij dan ook zoveel mogelijk gedaan.
Rob mag je ruste in vrede, ben blij dat ik je heb ontmoet... familie en vrienden sterkte de komende tijd met het dierbare verlies....
Gedde
29 maart 2020
Familie Yvonne &Hans
Wij hebben een bijzonder mooie herinnering aan jullie vader. We waren gelijktijdig met hem en Nellie in Caldonazzo toen we elkaar onverwacht ‘ s avonds in Levico bij die ijssalon troffen. We kwamen in gesprek en dat was zo leuk en bijzonder dat de rol oom/nicht wegviel en we twee stellen waren die overeenkomsten hadden. Heel mooi💝
29 maart 2020
De Heer Henny Nijssen
Mijn welgemeend medeleven met overlijden van neef Rob voor familie, vrienden en bekenden. Vroeger zagen we elkaar regelmatig, bijna even oud.
Het zij helaas zo, kan er door quarantaine regels niet fysiek bij zijn, maar leef mee.
29 maart 2020
De Heer Cor Pruiksma
Beste familie
Persoonlijk heb ik Rob maar kort gekend
Wij zijn tegelijk begonnen bij de Old Stars walking footbal. Hij viel meteen op door zijn voorbeeldige instelling, wilde niet ‘ gespaard ‘ worden. Volgens mij was hij een positief ingestelde man. Zeker een verlies voor ons kleine clubje. Veel sterkte toegewenst met dit verlies.
29 maart 2020
De Heer Henk van der Veen
Rob was nog maar heel kort een van ons. Volgens mij genoot hij van de trainingen bij Leovardia en van de nieuwe contacten die hij kreeg bij het Walking Football van Cambuur Verbindt.
Wij hebben hem ervaren als een heel positief persoon die in Walking Football weer een uitdaging zag om actief in het leven te staan , hij wilde behandeld worden als iedereen.
Ik weet nog dat ik hem zijn nieuwe trainingspak overhandigde voor een training bij Cambuur. Hij zei, die trek ik vanavond pas aan als mijn kinderen er bij zijn. Ik ben een Cambuurspeler zei jij.
Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd, wij zijn blij dat wij nog een klein beetje hebben kunnen betekenen in het actieve leven van jullie vader.
29 maart 2020
De Heer Eelco Galama
Ter herinnering aan Rob Jaski
Als lid van het Johannes Franciscuskoor hebben wij Rob leren kennen. Hij zong als tenor en kwam altijd op zijn fiets met ook zijn verhalen over zijn herstel van zijn eerdere kwalen en ook zijn zingen in andere koren. We hoorden ook over zijn sportieve activiteiten en zijn gedrevenheid om weer mee te doen in de samenleving en er bij te horen. Onlangs bood hij zich aan om wekelijks voor de koffie te zorgen voor ons koor in verband met het stoppen van een ander koorlid wegens ouderdom. Rob zag dat dat voor hem een mooie taak was. Hij wilde ook iets meer doen voor het koor en zo bood hij zich aan en nam dit op hem.
Als zanger merkten we dat hij actief betrokken was bij de muziek en zich ook voorbereidde om de stukken te leren kennen. Met een marker markeerde hij zijn regels die een tenor moest zingen en zo bij de les te zijn. We zullen hem herinneren als een doorzetter en iemand die niet snel opgaf.
Beste familie Jaski,
Bij deze willen wij jullie ons medeleven laten blijken en condoleren met het verlies van jullie vader Rob. Hij heeft zijn strijd gestreden en zullen we afscheid van hem moeten nemen. Wij wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Ook wij zullen hem missen.
Namens het bestuur van het Johannes-Franciscuskoor, Eelco Galama, voorzitter
29 maart 2020
De Heer Binne
Ivo, Marjolein en familie heel veel sterkte toegewenst!
29 maart 2020
Mevrouw Lina van Dalen
Hoi Marieke en Marjolein en natuurlijk de hele familie,, wat een verdriet als je vader, schoonvader en opa overlijdt. Ik heb mooie lieve verhalen over hem gehoord en heb hem Sophie regelmatig zien halen vanaf kantoor in Heerenveen als hij ging oppassen. Mooie herinneringen....
Veel sterkt voor iedereen,
groeten Lina
29 maart 2020
Familie van Henten
Rob hebben wij leren kennen als een bijzondere man. Begaan met zijn kinderen en kleinkinderen.
Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze bijzonder moeilijke tijd .
We zijn er vóór jullie.
Ruud , Marijke en Kim xxx
29 maart 2020
De Heer Watze Roorda
Veel sterkte met jullie verlies, ik en mijn gezin zijn in gedachten bij jullie.

29 maart 2020
Mevrouw Vanessa Koornstra de Boer
Wij willen jullie allemaal ontzettend veel sterkte wensen in deze zeer zware tijd. Take care.
Folmer, Vanessa, Linzie & Flynn Koornstra
29 maart 2020
Mevrouw Marjan Platte-van der Molen
Als oud-klasgenootje van Marieke wens ik jullie heel veel sterkte toe in deze tijd.
29 maart 2020
Mevrouw Tineke van der Lei
In de 20 jaar dat ik jullie vader heb gekend heb ik veel eigenschappen van hem gezien: sterk, grappig, sportief, eigenwijs, maar vooral liefdevol naar jullie als kinderen en naar zijn kleinkinderen! Koester deze herinneringen en pas goed op elkaar in de komende tijd. Heel veel liefs voor jullie allemaal, x Tineke
28 maart 2020