Condoleance

Tony Uijen

 04 februari 1975   07 juni 2021

“Geen lijkenbak, geen bloemen en geen pak!” Dus…

Hieronder kun je een herinnering aan Tony voor ons achterlaten.

Tony zijn slogan was: “Geen lijkenbak, geen bloemen en geen pak!” Dus…

Mocht je toch wat willen geven tijdens de laatste groet, dan is zijn wens een kleine donatie voor zijn kinderen, zodat zij een blijvende en tastbare herinnering aan hun papa kunnen realiseren.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=W1rRO03fQtex3T0nOG8qDQ

(M. van der Werf-Uijen) Link kopiëren en via laptop openen.

Uw persoonlijke condoleance

- Sylvia Petra Koster Mekkes
Zo onwerkelijk en niet te begrijpen dat jij er nu niet meer bent.. Zo vol met toekomstplannen samen met je gezin. Liefhebbende echtgenoot van mijn dochter, stoere en lieve papa van jullie en jouw kinderen, toffe collega en sportvriend, geweldige buurman, en onze favoriete schoonzoon. Je wordt heel erg gemist, maar leeft voor altijd voort in onze harten en gedachten. Prachtige herinneringen heb je gemaakt, en je afscheid was heel bijzonder en typisch op z'n Tony's. Bedankt voor de liefde die je hebt gegeven. R.I.P. lieve Tony.
16 juni 2021
Familie Cizmic
Het is zo oneerlijk, een groot gemis.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe
Liefs familie cizmic
16 juni 2021
Familie Langerak
Oneerlijk is het verlies van deze man,. . Als ik aan Tony denk, verschijnt er een lach op mijn gezicht. Want gelachen hebben we, onder het genot van koffie en taart, taart was er altijd. Je stond altijd voor ons klaar, en vooral vond ik je een gezinsman, niks was te gek, je deed alles voor je gezin. we missen je ontzettend Tony. Je was hier nog lang niet klaar. Dankbaar voor de herinneringen die we hebben kunnen maken, teveel om op te noemen.
16 juni 2021
- Petra Kusters-Vergouw
Gecondoleerd met het grote verlies.
Met Tony kon je altijd lachen, hij stond voor je klaar, en was nooit te beroerd om te helpen. Hij zei wat hij op zijn hart had. We hebben 3 mooie jaren samen gewerkt in Beesd bij Arisse. En hebben veel lol gehad. Hij was 1 van de fijnste collega‘s die ik gehad heb. Je kon op hem bouwen.
Zo spijtig dat dit jullie moet overkomen.
Ik wens jullie heel veel kracht toe.
Tony is niet hier, maar voor altijd in ons hart.
Liefs Petra
16 juni 2021
Familie Westra / Jansen
Lieve Marcella en kinderen,
Heel veel sterkte, kracht en moed voor jullie in deze heftige tijd. Woorden schieten te kort als we beseffen dat Tony niet meer bij jullie is. Ik zie Tony nog hardlopen met Yvano naast hem op de fiets. Zo leuk zo'n sportieve vader! Hopelijk helpen die mooie herinneringen om verder te gaan met elkaar.
Gaatse, Jolanda, Mats, Karlijn, Noor en Job
14 juni 2021
Mevrouw Marieke van Bree
Wat kan het leven verschrikkelijk hard en oneerlijk zijn. Jullie moeten verder zonder jullie lieve man en papa. Ik wens jullie heel veel liefde en kracht om samen deze moeilijke weg te moeten gaan.

Tony, als Gelderlanders die in Friesland zijn beland hebben we samen gekletst over het Gelderse. Maar ook de kinderdisco hebben we een paar keer samen gedraaid. Grootse ideeën had je daarvoor, helaas zijn die ideeën nooit werkelijkheid geworden maar als dj Tony was je onvergetelijk!!
Rust zacht Tony…
14 juni 2021
Mevrouw Paula
Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Liefs Andre Paula en de kinderen
13 juni 2021
Familie Stabel
Lieve Marcella en kids, zo'n rots in de branding verliezen maakt verdrietig en doet pijn . Maar voor altijd in jullie in je hart. Wij koesteren samen de herinneringen van de onwijs gezellige Spanje vakanties . Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe. Wij denken aan jullie.
Liefs, Arthur, Karlijn , Bibi
12 juni 2021
Familie Kalma
Lieve Marcella en kinderen, een indrukwekkend, bijzonder en ontroerend afscheid vandaag...we wensen jullie veel sterkte en kracht toe. Liefs Wietse, Sonja, Jelte, Ferre en Rune Kalma
12 juni 2021
Familie Roodzant
Vandaag stond de hele straat stil bij het afscheid van Tony. Bijzonder en ontroerend. Wat verdrietig dat jullie niet meer tijd samen is gegund. Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies en we hopen dat de gedachten aan de mooie herinneringen die jullie met elkaar hebben de pijn wat kunnen verzachten.

Liefs Danny, Marieke
Joey, Tim en Sophie
12 juni 2021
Familie Veenstra
Heel veel sterk voor de komende tijd gewenst❤
Rust zacht Tony
Edward, Christina, Daniëlle, Nicole
12 juni 2021
Familie Rodenhuis
Lieve Marcella en kinderen,
Heel veel sterkte met dit grote verlies.
We denken aan jullie.
Liefs
Rinse, Maaike,
Jesse en Sanne
12 juni 2021
Familie Stellingwerff
Lieve Marcella en kinderen,
Wij herinneren Tony als een vrolijke lieve vader die trots was op zijn gezin. Met oud & nieuw lekker oliebollen bakken in de tuin en zomers lekker barbecuen. Het is verschrikkelijk dat jullie zo abrupt afscheid van hem moeten nemen. Heel veel sterkte met dit enorme verlies! Wij denken aan jullie.
Gooitzen, Tineke,
Niek, Ilse
12 juni 2021
Familie Susan, Tonko, Duuk, Laut, Minte
Lieve Marcella, Dylan, Yara, Jayda, Yvano en Zyva,
Wat een naar bericht. Wat een mooi, heel eigen afscheid van Tony. Moge jullie vandaag en alle komende dagen ruimte krijgen voor mooie herinneringen. Heel veel sterkte samen!

Liefs,

Familie Jansen
12 juni 2021
- Ida Kazemier
Ik heb Tony leren kennen als een leuke en hardwerkende collega. Niets was hem teveel en hij wou alles wel voor je doen. Soms had hij een grote bek, maar zijn hart zat wel op de juiste plek. Toen hij op een dag met een grote scheur in zijn broek op het werk verscheen kon hem dat dan ook geen ene moer schelen. Ook had hij het vaak over jullie mooie vakanties in Spanje. IK wens jullie heel veel sterkte .

12 juni 2021
Familie Diks
Lieve Marcella, Dylan, Yara, Jayda, Yvano en Zyva,
Wat verschrikkelijk, oneerlijk en verdrietig... Gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader. Heel veel sterkte de komende tijd.. we denken aan jullie..
Mario, Sofie & Niels
12 juni 2021
- Geert & Carla van der Veer
Nooit meer praten, Nooit meer hapjes eten,Nooit meer bbqen, Nooit meer gezellige dagen, Nooit meer samen lachen,Nooit meer gein maken,Maar vergeten doen we je nooit... rust zacht,
Geert,Carla,Sinne en Janou.
11 juni 2021
De heer Jasper Potze
Heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. We denken aan jullie.
Jasper, Claudia en Liam
11 juni 2021
Familie Giezen
Lieve Marcella en kinderen. Woorden schieten tekort! Wij willen jullie heel veel sterkte wensen. David, Lisette, Fem en Liv
11 juni 2021
Familie Harry en Tineke
Hallo Marcella, Dylan, Yara, Jayda, Yvano en Zyva
We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Tony en jullie vader.
We kennen hem als een sportieve, vrolijke man die alles over had voor Marcella en zijn kinderen en was hier trots op.
Ik weet nog dat hij trainde voor de Adventurerun op Ameland, en was trots op zijn loop.
21 km, halve marathon. Wat een prestatie.
Hij kookte ook graag, bbq, en was nieuwsgierig naar kruiden en nieuwe recepten.
Jullie zaten te filosiferen over naar Spanje emigreren of ergens opnieuw beginnen.
Natuurlijk wonen, leven.
We hadden het jullie zo gegund.
Jullie hadden nog zo veel plannen.
Zo jammer dat het niet zo mag zijn.
Wat blijft zijn de mooie herinneringen.
Heel veel sterkte en liefde voor jullie,
Harry en Tineke
11 juni 2021
Familie Kok
Wat staat jullie leven op z’n kop. Van het te horen krijgen van het slechte nieuws naar de behandelingen en ondertussen ook nog bezig zijn met regelen van heel veel zaken waar je je normaal gesproken nog niet mee bezig zou moeten houden. Jullie leven stond en staat volledig op z’n kop. Koester de fijne momenten en herinneringen aan Tony., ondanks het enorme gemis en het verdriet. Achter jullie tranen, komt er dan vast en zeker een glimlach tevoorschijn. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Edwin, Sandra, Lieke, Thijmen en Amarens
11 juni 2021
Mevrouw Linda Otter
Lieve marcella en kinderen,
Geen woorden voor! Zo verdrietig en zo oneerlijk! De laatste welen allemaal zo sterk geweest! Jullie zijn en blijven een heel sterk gezin. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies.
Liefs bart, linda en de kinderen
11 juni 2021
Familie Venhuis
Lieve Marcella en kinderen,
Woorden schieten te kort.
Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve Tony.
Heel veel sterkte toegewenst. ❤️
Jan, Karin, Milan en Julian
11 juni 2021
Familie Hoogendoorn
Gecondoleerd met het grote verlies van jullie Tony.
We zullen onze sportieve buurman die altijd vriendelijk was missen op de Frouwesan.
Heel veel sterkte toegewenst.
Rust zacht, Tony

Jacco, Shakuntala en Sepp Hoogendoorn
11 juni 2021
Familie Davis
Tony, je hebt gevochten om zo lang mogelijk bij je gezin te kunnen zijn. Oneerlijk dat jullie zo weinig tijd nog hebben gekregen. Je was een echte familie man. Altijd actief en druk met van alles. Altijd een lach.
Rust zacht.

Sabrina, Sonny en Kensi
11 juni 2021
Familie Medendorp
Wij herinneren Tony als een vrolijk mens dat vol energie bezig was met zijn gezin en de dingen die hij leuk vond. Tijdens de buurtbarbecue kon hij daar prachtig over vertellen.
Heel veel sterkte!
Harry en Marieke
Hannah, Nathan en Kyan
11 juni 2021
Familie Zwagerman
Tony, een goede buur en vast ook een verre vriend. Wij herinneren hem als de actieve vader die altijd in was voor een potje voetballen, een rondje rennen of op een andere manier bezig zijn met en voor zijn gezin. Twee jaar geleden de caravan helemaal verbouwd om samen te kunnen genieten in het favoriete vakantieland Spanje. Vorig jaar nog gezinsuitbreiding met jullie mooie dochter. Zijn herinnering leeft voort in jullie gezin, maar wat hadden wij het jullie gegund dat het niet zo snel en op deze manier zou eindigen
Heel veel sterkte gewenst❤️
Jeroen, Monique, Ruth en Youp
11 juni 2021
De heer Michèl Meijer
Rust zacht Tony heb een korte tijd met veel plezier met je gewerkt.
Heel veel kracht en sterkte toegewenst.
10 juni 2021
Familie Kuijvenhoven
Lieve Marcella en kinderen
Gecondoleerd met dit grote verlies. We leven erg met jullie mee en in gedachte zijn we bij jullie.
lieve Tony rust zacht.
Liefs Jolanda, Matthijs, Jip en Robbert


10 juni 2021
Familie van der Heijden
Lieve Marcella, Dylan, Bryan, Jayda, Yvano en Zyva... ongelofelijk verdrietig dat jullie je lieve man en vader nu moeten missen. We denken aan jullie. Veel liefs, Paul, Emma, Vince en Carice
10 juni 2021
De heer en mevrouw Lieuwe betty
Je bent je was een toppertje wat veel tevroeg bij je gezinnetje is weg gehaald
10 juni 2021
De heer Auke feddema
Gecondoleerd en Heel veel sterkte toegewenst,
Auke feddema kds
10 juni 2021
Mevrouw Hotty Stilma
Beste Marcella en kinderen,
Ik schrok van het bericht dat Tony nu al is overleden..
Wat een enorm verlies voor jullie allemaal. Wat heb je als een leeuw voor en met hem gevochten.
Ik denk aan jullie en wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.
Met vriendelijke groet
Hotty Stilma
Medisch maatschappelijk werk
Medisch Centrum Leeuwarden
10 juni 2021
Mevrouw Marja Bosker
Lieve familie van Tony,
Heel veel sterkte en kracht met het dragen van dit grote verlies.
Voor Tony, rust zacht.
Marja Bosker
10 juni 2021
- Harmien Kazimier
Lieve Marcella, ik kan alleen maar stil zijn. Stil bij het verdriet wat jij en de kinderen hebben, het gat in jullie hart. Maar voel je gedragen door de mensen om je heen. Je bent niet alleen en Tony is door de kids altijd bij je. Als je naar hun kijkt zie je Tony en als je je ogen dicht doet dan ben je samen met je herinneringen. Vergeet dus niet af en toe je ogen te sluiten in deze zware tijd....❤️
Liefs Harmien
10 juni 2021
De heer Marten Hooijenga
Nooit meer samen hardlopen maar wat hebben we wat afgelachen
Helaas niet meer samen kun en genietenvan een Bosche bol
Maar vriend je blijft altijd in mijn hart
rust zacht maat
10 juni 2021
Mevrouw Berber
Dag lieve vrolijke Tony. Rust zacht. Daar waar geen pijn meer is....
Ik zal goed op m'n vriendinnetje passen.
Liefs Berber, Soife & Niels
10 juni 2021
Familie Sijtsma
Gecondoleerd en heel veel sterkte !
Liefs,
Juliana Scutaru Sijtsma
10 juni 2021
De heer en mevrouw Marc en Samantha Bosma
Lieve Marcella, Jayda,Yvano,Zyva,Dylan en Yara,
Wij willen jullie ontzettend veel sterkte en kracht toewensen met grote verlies!
Liefs, Marc, Samantha, Jade en Lux
(Jade groep 4b)
10 juni 2021
Mevrouw Antoinet Piersma
Tony, vaak heb ik je niet gezien. Die ene zaterdag, je was overal, een bakje koffie terwijl ik Marcella in de kleur aan zetten was. Een tosti voor jou lieve kinderen..spelen met Zyva..zo veel liefde. Een achtbaan van emoties en pijn. Zo veel nog gedaan, je was een vechter. De achtbaan ben je uitstapt, geen pijn meer. Lieve Tony, rust zacht 🙏
10 juni 2021