Verhalen

“In een rouwfase is je eigen verhaal kwijt kunnen, erg belangrijk”

Hier vind je de reacties van mensen die ervaring hebben met Berber Pasveer Uitvaartzorg. Wil je ook je ervaring met Berber Pasveer Uitvaartzorg delen of wil je iets vertellen over een uitvaart? Laat via contact een bericht voor me achter, zodat ik dit voor je kan plaatsen. Je mag me uiteraard ook persoonlijk benaderen.

Misschien kun je anderen met jouw bijdrage, het gevoel geven, dat hij of zij er niet helemaal alleen voor staat. De kracht van troost is namelijk groot.

Margreet Moorlag

Berber stond vanaf het moment dat ik haar belde direct klaar.
Alles moest nog geregeld worden, dus daar waar ik wel druk voelde, bleef Berber heel rustig en het was fijn om daarop te kunnen vertrouwen. Dat stukje kon je loslaten. Ze dacht ook aan alles.
Alles wat we wensten was mogelijk en ze dacht daarin ook heel goed mee. Berber levert maatwerk. Ook nam ze alle tijd voor een luisterend oor of vragen die er leefden.
Aangezien mijn vader en ik mijn moeder 9 maanden zelf intensief verzorgd hebben, was het ook fijn om het laatste stukje ook mee te mogen helpen. Alles mocht en niks hoefde.
Ook was Berber voor ons altijd bereikbaar. Je kon haar ook appen en dan kreeg je altijd vrij snel reactie.
Ze laat ook niks aan het toeval over en is een echte perfectionist, werkt vanuit het hart en die connectie merkten we ook vanaf dag 1.
Wij als familie kijken terug op een waardig en mooi afscheid van onze allerliefste vrouw en moeder.
Berber, je hebt een speciaal plaatsje in onze ?.

Wij bevelen Berber dan ook van harte aan!Grietje van der Goot en Mariska van der Goot

Hallo Berber,wij zijn ook dankbaar dat jij er was voor ons en nog na het overlijden van mijn lieve man,vader en opa. En samen met ons een mooi en dierbaar afscheid voor hem hebben gemaakt. Hij zal nooit vergeten worden en blijft voor altijd in ons hart. Ik denk dat hij van boven af een dikke knipoog geeft en zegt….goed gedaan hoor! Bedankt Berber en je team. Grietje.

Een enorm warm dankbaar vanuit ons hart. Een bijzonder mooie dienst waarin deze Cambuur hooligan never vergeten zal worden. Hij zal voor altijd in ons hart voort blijven bestaan. The rollercoaster gaat door. Maar dan anders… en zeker voor altijd in ons hart. Dankjewel Berber en je team! Mariska 13-08-2020Edwin Bakker

Hallo Berber, Het is alweer even geleden dat onze moeder is komen te overlijden, maar we wilden toch nog even een woordje van dank uitspreken. Vanaf het eerste gesprek dat we gevoerd hebben, hadden we een heel positief gevoel bij jou. Je gaf direct aan er voor ons te zijn en dat we je ten alle tijden mochten bellen met de vragen die we hadden. Dat is enorm fijn in zo’n periode van verdriet en emotie, waarbij er veel in korte tijd geregeld moet worden. Dat er iemand is die je steunt, met je mee denkt, ideeën aandraagt, maar het wel helemaal jouw keuze laat zijn. Ook op de dag van de uitvaart was alles goed geregeld. Van het ontvangen van de gasten, tot aan onze laatste vragen; je was er voor ons! Het is een ontzettend mooie uitvaart geworden, precies zoals wij die wilden! De weken na de uitvaart hebben we nog regelmatig contact gehad en heb je voor ons nog de nodige zaken geregeld. Zelfs tot op de dag van vandaag. Zeer prettig! Berber, Mirella en ik hebben het als zeer prettig ervaren wat je voor ons gedaan hebt. Enorm veel dank daarvoor!! 29-6-2020

Ellen de Valk

Al voor het overlijden van onze dierbare heb ik al contact gehad met Berber om informatie uit te wisselen. Niet lang daarna heeft Berber de uitvaart voor ons geregeld. Diverse keuzes in deze rare Corona periode kwamen voorbij. Berber heeft ons alle opties voorgelegd, maar de keuze geheel bij ons gelaten. Wij voelden ons daardoor gesteund in de beslissingen, hoe moeilijk die soms ook waren. 
Professioneel, warm en betrokken, ook in de nazorg, zijn kernwoorden die bij Berber passen. We kijken met een tevreden gevoel terug op de uitvaart en kunnen Berber van harte aanbevelen.

Saskia Kuiper 

Berber heeft voor ons op 17 januari 2020 een bijzondere uitvaart begeleid en wat waren we blij met haar. Niets was te veel, alles was uitgedacht en alle situaties konden met haar besproken worden. Tijdens de voorbereidingen en op de dag van de uitvaart geen stress, altijd rustig, kalm, heel vriendelijk en vooral lief. Ook totaal niet opdringerig, maar wel het juiste telefoontje of mail op het juiste moment, omdat het misschien toch beter is om het zo te doen… Wat waren wij ongelooflijk blij met haar!

S v.d. M uit Leeuwarden

Wij hebben voor de uitvaart van onze moeder gekozen voor Berber Pasveer Uitvaartzorg. De website en het eerste gesprek dat we telefonisch voerden, klonken positief. Het was fijn dat we, toen bleek dat moeder stervende was, al konden overleggen. We kregen direct een goed gevoel bij de vragen die mevrouw Pasveer ons stelde en ons liet weten dat we haar ieder moment konden bellen. We kregen ook het gevoel dat ze er helemaal voor ons was. Alle formaliteiten zijn perfect geregeld, ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen toen het eenmaal zover was. Moeder is door haar liefdevol en prachtig verzorgd en ze heeft aan al onze wensen aandacht besteed. Het is een vreemde tijd: afscheid nemen, emoties die voortdurend opkomen, en tegelijk in korte tijd veel regelen. Mevrouw Pasveer begrijpt dat en liet ruimte voor stilte en verdriet. Tegelijk verloor ze nooit het geheel uit het oog en hield de vinger aan de pols, of het nu ging om de kaart, de muziek, de gasten, het draaiboek en het vervoer.

F. de. B uit Wolvega

Toen mijn moeder overleed, was Berber diegene die ons heel prettig en fijn heeft geholpen met het regelen van de uitvaart. Fijn, omdat Berber niet het stereotype begrafenisonderneemster is en zo snel mogelijk het lijstje moet afwerken van wat er geregeld moet worden, maar juist mee denkt met wat het beste bij de mensen past. Zij neemt overal de tijd voor en sprong bij ons regelmatig binnen om te helpen of om te vragen of alles lukte. Zij neemt oprecht de tijd voor je!

M. uit Leeuwarden

Als ik iemand mag aanbevelen die je in deze tijden kan bijstaan en ondersteunen, dan is het Berber. Berber heeft oog voor de mens en begrijpt als geen ander dat de emoties er mogen zijn. Berber neemt daarin de zorg uit handen, omdat er ook zoveel geregeld moet worden. Juist omdat je hoofd daar niet zo naar staat is het van zoveel waarde, dat je dit met een gerust hart kunt overlaten bij een persoon die ontzettend proactief, lief en ondernemend is om zaken te regelen. Wij hebben echt heel veel aan Berber gehad.
Wil je ook je ervaring of verhaal delen?